Κυριακή , 19 Μαΐου 2024

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Η αγάπη για τον άνθρωπο και την ικανότητα του να εξελίσσεται δημιούργησε ένα όραμα, ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να εμπιστεύεται και να εναποθέτει τον εαυτό του, τις σκέψεις του και τα προβλήματα του σε ένα ειδικό ψυχικής υγείας.

Κοινωνικά ο άνθρωπος βρίσκεται κάτω από μια συνεχή πίεση που τον κάνει να παρεκκλίνει πολλές φορές από το νόημα της ζωής, τον αποσπά από τα βασικά προβλήματα και τον διαλύει μέσα σε μικρά καθημερινά άνευ σημασίας πράγματα.

Ένα μόνιμο άγχος κατατρώει την ψυχή του που αποζητά την λύτρωση και την απελευθέρωση από τα κοινωνικά δεσμά, από τους κανόνες της ηθικής πολλές φορές αλλά και τις έτοιμες στημένες λύσεις για μια εύκολη κατά τα άλλα ζωή.

Το In Psyche (μτφρ. στην ψυχή) δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν να εμπιστευτούν το πρόβλημά τους σε ένα άνθρωπο που πρέπει να θεωρείται ο γιατρός της ψυχής, σε ένα ψυχολόγο-θεραπευτή.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει θα προσαρμόζονται ανάλογα με την οικονομική ευχέρεια του κάθε ανθρώπου και το θέμα που τον απασχολεί.

Βάσει αυτού θα δημιουργείται ένα πλάνο θεραπείας πολλές φορές με τη συμμετοχή και τη συνεργασία άλλων ειδικών γιατρών (ψυχιάτρων) με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας.

Το In Psyche, μέσω της επιστημονικής ψυχολογικής προσέγγισης θα δώσει έμφαση στην κλινική ψυχολογία, τη σεξουαλική υγεία αλλά και τον έρωτα/σχέσεις.

Μέσα από τις τρεις αυτές κατηγορίες θα προσεγγίζονται ψυχολογικά τα κυριότερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ή να απασχολήσουν στη ζωή ενός ενήλικα.